glömde...

...ett paraply till familjen
lampor till registreringsskylten till besiktningen.


shoppade loss...

Det är så svårt att inte köpa fina grejer till barnen när jag är på Torp eller liknande! Jag skulle köpa nya stövlar till Alma och Olle och det blev det här:

stövlar, tygskor och foppatofflor till alma och olle
Vita leggings till alma
Shorts till olle
3-pack starwars kalsonger till olle
klänning till stina
jeans till stina
2-pack vita srumpbyxor till stina
tre linnebodys till stina
solhatt till stina
vit kofta med tillhörande vita byxor med ankstjärt till stina
2-pack ankstjärtar (rosa o vita) till stina
grovstickad långkofta med snöre i midjan till stina

oups,...trodde inte var sååå många grejer... då försökte jag dessutom hitta skor och kläder till mig själv också! Tur att jag inte hittade något.

Olle fångade plasthajar med tebollarna... såg så gulligt ut, var tvungen att ta kort.
Och Alma har gjort en anka:.....ser ni? det är huvudet i profil, den har en liten näbb och basker på huvudet...Hon kommer bli en stor konstnär! :)

Anna Turesdotter

Jag ska noppa Annas ögonbryn, och det är alltid kul med "före och efter" inlägg, eller hur!

FÖRE

EFTERLite smink också... : ) Snygging!!


Och så en sötisbild...Det är fejkat, ingen panik.

Hon har alltså inte så långt hår i verkligheten, för ala er som trodde det.. (ingen kommentar så det var det nog ingen som trodde...) hon är bara så söt så jag var tvungen att göra ett inlägg till för att inte den hemska frillan skullle ligga överst...STINA!!!!! Du växer för fort!


O du saliga säng...igen

Har kopierat ett gammalt inlägg från min förra blogg som jag råkade läsa nyss. Det stämmer så bra in förutom att vi inte ställer någon klocka... men det är lika jobbigt att gå upp ändå!


"Att kunna lägga sig om kvällen i en säng utan krav, som ömt håller dig i sin famn och vaggar dig mjukt när du vänder dig och rättar till kudden och sträcker dig för att ställa väckarklockan. Du tar tillbaka armen och rättar till kudden igen. Du skunker djupare och djupare ner i sängen...som älskar din tygnd, och inte vet något om vad du gjort under dagen...om dina hårda ord, din otacksamhet eller klagan över ovesäntligheter. Du kanske inte riktigt är värd den där sängen...men det vet den inte om. Den bara bär dig. Söver dig. Beskyddar dig och håller dig ömt kvar på morgonen så länge det bara är möjligt. När du rest dig upp, efter 5 tryck på snooze knappen, vänder du dig om och sängen är ledsen för att du gått. Den vill vara med dig. Du ser det och älskar den tillbaka. Men du måste gå.. snyft.

En hyllning till sängen. Som älskar mig."


Alma du är för härlig!

Alma visar mig plötsligt sin nya ide! Super nöjd och glad har hon kommit på att man kan göra kläder av rabarberblad!! Visst ser hon lite ut som man tänker sig att Eva och Adam såg ut,...fast dom tog ju skinnkläder står det ju visst... Men hon ser typ ut som en Älva... Väldigt söt säger stolt mamma! ( jag fick hjälpa henne lite med sömnaden)

Transforming

Är inte detta skrämmande likt Snobbens kompis!!? Markus Mattsson är det! Helt sjukt, jag tyckte nästan han förvandlades under tiden jag höll på att klippa honom ...vad är det han heter? Någon som vet?
Han skulle alltså inte se ut så..utan så här:


Skitsnygg! : )

...oj då...

Nu är Ingrid inte mörkblond längre... Det började med ljusa slingor, inför sommaren, men det blev så fruktansvärt fult så jag drog till med detta. : ) Jag är faktiskt jättenöjd!

Thomas har sagt länge också att han trott jag skulle passa i mörkt. Kul. Jag skulle kunnat varit mer stylad dock...Makeover

Så här ser jag ut nu...Tråkig. Ikväll kanske jag vågar lägga upp en bild på hur jag ser ut då... : )
...nervöst. Men jag ska inte förändra så mycket.
Så här ser Emmy ut när hon lägger sig och deckar på vårt köksgolv med Ester:


Och så sär ser Olle ut när han deckar på samma köksgolv med Stina...antar att vi har ett skönt köksgolv?:


Puss på dig mammas gosplutt!...som också skulle behöve en makeover... : )GRATTIS LARS 59 ÅR

...inväntade tolvslaget, nu har du varit ett födelsedagsbarn i hela 18 min! Älskar dig!

I väntan på födelsedagspresent kan du skåda detta mästerverk av ditt barnbarn nr 4...


Underbara syskon!

Idag kom först Thomas pappa Ejve och systrarna Kristin och Lisa på besök, vilket var jättetrevligt!! När dom satte sig i bilen för att åka hem exakt kl 17.00 svängde mina syskon upp förbi huset och fick invänta att dom andra kört iväg innan dom kunde parkera! Vilken märklig timing!! Våra familjer bokstavligt talat avlöste varandra... Där kom iallfall Kerstin med Emmy och Josef i bagaget. Sååå mysigt! Jag älskar våran stora släkt. Vi gick ner till sjön eftersom Thomas var så fiskesugen,...som alltid när inget annat är bokat i kalendern eller det blir avbokat som ikväll, och helt otippat får alla mina tre syskon (av de tolv alltså) napp! Josef fick först en Sarv, som vi trodde var en stor övervuxen mört, sen fick Emmy en Gös och sist och faktiskt också minst fick Kerstin en söt liten Gädda! Underbart. Gäddan fick gå tillbaka men de andra grillade vi och smaskade i oss vid kvällsmaten. Josef är härlig! Emmy är galen och Kerstin är helskön. Så stolt är jag!
Britta är grym, Elsa är godis, Carl är expert, Sven är tokrolig, Karin är underbar, Anna helt makalös... : ) (makalös som i häpnadsveckande alltså) Per är fantastisk och Samuel grymt mycket yngst...och knäppt mysig! Mamma är stjärnan och Pappa största hjälten som blir 59 år om tio minuter. Grattis ÄLSKADE Pappa!!!!


...Ingrid är trött, Thomas är på väg att somna, Alma ligger i soffan med fötterna under Ester och sover, Olle är snorig och andas med munnen så han dreglar och Stina är en änglalik docka som mamma älskar så hårt så det gör ont.

Det är när de stora barnen sover som jag undrar varför det var så svårt att hålla tålamodet på kärleksfullhetens sida när dom var grymt jobbiga och trotsiga under dagen? Då står jag ibland och tittar på dom, älskar dom innerligt och ser hur dom var små som Stina en gång och hur lätt det var. Då kände jag mig inte som en dålig mamma, och behövde inte höra mig själv ryta åt dom.

Det är helt enkelt så att man lär känna sig själv väldigt väl när man blir förälder... Mina barn fostrar mig när dom sover.
Nu har vi tre barn på jorden och ett i himlen, och jag känner mig rik som ett troll. Tack gode Gud för alla fyra!!
Och för min man som inte fick någon fisk idag, ovanligt, som om han lät mina syskon ta dom...Snällt!Stina/Peter Harrysson


klara, färdiga, gå, och SPRING!

Nu blev det visst äntligen dags att ta tag i bloggandet igen! Odusaliga vad här ska bloggas, sa hon och så skrevs det aldrig något igen...

Men jag har så mycket jag vill dela med mig av till hela världen! Och så mycket jag vill veta om er! Så kommentera gärna, så jag kan förklara vad jag menade när jag sa att Stina ser ut som Peter Harrysson... (alltså, hon är söt så det gör ont, och jag är inte hemligt kär i Peter Harrysson... och en stolt mor borde ju inte säga något så hemskt om sin dotter... Men ibland är hon faktiskt jättelik honom!) ...eller när jag säger att jag älskar messmör.
Hittade en mysig bild...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0