Long time no seen!!

Nu funkar det igen!! Fatta vad tråkigt att blogga om det inte går att lägga upp bilder!

Idag är Moster Emmy här på visit. Och Esterhunden...den söta och kloka.
De sibiriska dvärghamstrarna har fått nytt strö, vatten och foder. Är rädd att jag börjat gilla dom lite...när jag håller ner handen kommer dom och nafsar och kryper upp i den. Därför köpte jag lite godis till dom igår. Men det dög visst inte, dom bara sniffade och gick vidare. Bortskämda små as... Antar att jag har lite dåligt samvete för deras första period hos oss... med yrsel och näsblod efter tortyrbehandling av Alma. Undrar om dom har förlåtit oss, eller bara glömt kanske.. Ja ja.

Alma är en mycket speciell tjej. Jag är fullständigt övertygad om att hon kommer lära mig väldigt mycket om livet och sånt,...tålamod och annat nyttigt. Fick nästan spatt på henne i morse när hon skulle till skolan och blev jättearg för att hon inte fick titta på bara en liten film innan bussen skulle gå... om typ 7 min, och då skulle hon dessutom hinna äta, ta på sig, borsta tänderna och ta på ytterkläder. Ingrid, lugna dig, räkna långsamt till tio... 1, 2, 3...NEJ jag hinner inte! Alma KOM NU!! Tillslut förstod hon och gjorde som jag ville. Hon skruttade iväg, i tid, med ett "Hej då Mamma! Glöm inte att jag vill titta på den där filmen ikväll då!"

Olle pratar hål i huvudet på oss och vi skrattar och försöker fånga en del på film, men det är lättare sagt än gjort. Så här ser han iallafall ut när han visar sina "mukler":


RSS 2.0