Vi har det så lyxigt!

Tänk dig själv att ha två farmor, en biologisk och en ingift...(kan man säga så?) Båda våra farmorar är helt underbara! Och farfararna också såklart... Idag var iallafall Lena och StenOlof på besök, hela vägen från Helsingborg. Vi drack kaffe, promenerade till sjön, där Alma och Olle självklart slängde av sig kläderna och badade, och sen gick vi hem igen och åt middag; Gös, panerad i ugnen, med potatis, äggsås och sallad till. Mums. Den hade faktiskt Alma fångat, med hjälp av pappa såklart.
Vi är så glada och tacksamma för våran kontakt med de här goa skåningarna. Tack för att ni finns och för att ni kom till oss idag! Det var inte bara Alma som längtade! (hon gick och tittade på klockan och frågade säkert tjugo gånger på en halvtimme; "Kommer dom nu Mamma? Är den långa visaren på tolvan nu?" )








Alma såg verkligen fram emot besöket och gjorde en fin bild till dom:



StenOlof till vänster, Alma till höger och Lena i mitten...vill tillägga att Lena är lång och smal. Alma kan det där med att fjäska... eller kanske INTE. StenOlof blev ganska lik förutom att han inte hade kortbyxor på sig : )



Kommentarer
Postat av: Emmy

HAHA! Underbar är hon. :) Är inte Alma lite lik sin farmor? (som en slags bredhet över ansiktet, eller typ käkarna?)

2010-06-14 @ 00:01:47
Postat av: Ingrid

Ja kanske det...hon är ju väldigt lik Martin så det vore ju inte alls konstigt. : )

2010-06-14 @ 16:01:03
Postat av: Kerstin

på den första bilden är deras NÄSOR faktiskt lika! Alma har verkligen fin näsa! Lena också... vilka underbara bilder! Almas njutbara blick frambringade en liten tår hos mig, faktiskt... hihi

2010-06-17 @ 11:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0